INSPIRERAS AV ÅRETS KULÖR 2020 FRÅN NORDSJÖ
Upptäck inspirationen bakom Tranquil Dawn, årets kulör 2020 från Nordsjö, och hur den kan förändra ditt hem

 

RESAN TILL VALET AV 2020 ÅRS KULÖR

Nordsjös trendkulörer börjar sin kreativa resa i Amsterdam, Holland på vårt globala Estetiska Center, som har ansvarat för trendanalys, kulörforskning och kulördesign i mer än 25 år.
Varje år så träffas Nordsjös kulörexperter i Amsterdam där man även bjuder in ett antal ledande designers från hela världen – för att fånga trendstämningen som råder i världen.
Det är här man samlas för att välja ut årets kulör 2020 från Nordsjö.

Efter många härliga diskussioner, kreativa workshops och input från olika expertområden – så översätts sedan allt material till den årliga trendpaletten och en huvudkulör som sedan blir Årets kulör 2020.

 

TRANQUIL DAWN – ÅRETS FÄRG 2020

2020 är början på ett nytt årtionde. Det är en ny start. En ny gryning.
I en värld med allt högre tempo där allt mer digitaliseras finns det en strävan efter en mening och vänlighet. Med inspiration från morgonhimlens vackra och lugnande färger har därför våra experter skapat den inspirerande kulören Tranquil Dawn.

Årets kulör 2020 Tranquil Dawn är en mjuk och dämpad gröngrå kulör som ger en känsla av fridfullhet, trygghet och distinkthet som reflekterar den sinnesstämning som vi ser som en tydlig trend 2020.

Läs och få mer inspiration här