INSPIRERAS AV ÅRETS KULÖR 2021 FRÅN NORDSJÖ

Nordsjös färgexperter har valt ut Brave Ground, en kulör som för tankarna till naturen och de enkla sakerna i livet. Denna varma, jordnära nyans skapar en känsla av stabilitet och potential, och är en perfekt bas för den som önskar skapa en kreativ förändring i hemmet.

 

Årets färg 2021, Brave Ground, är en varm, neutral kulör som ger en känsla av balans. Här förklarar vi varför denna kulör är så inne just nu och ger förslag på hur du kan kombinera den med andra nyanser för att förvandla ditt hem …

Varje år diskuterar våra färgspecialister och ett team av internationella designexperter de global trender som kommer att påverka alla områden i våra liv. Med utgångspunkt i dessa diskussioner tar vi sedan fram en nyckelfärg som återspeglar tidsandan – en nyans som kommer att dyka upp i hem över hela världen.

Det som framgår av vår trendprognos i år är att vi alla överväger vad som verkligen betyder något i våra liv. Vi stannar upp och söker efter en ny och positiv väg framåt genom att tro på oss själva, samarbeta, dra lärdom av det förflutna och planera inför framtiden. Att våga förändras kräver mod och våra hem kan bidra genom att verka som en stabil och stöttande bas, samt ge oss utrymme att vara kreativa.

 

 

Årets färg 2021 är Brave Ground, en varm, neutral kulör som är båda stabiliserande och full av möjligheter. Det är en också mångsidig nyans som framhäver andra kulörer. Hur kan du använda den för att förvandla ditt hem? Vi har tagit fram fyra färgpaletter som alla tar avstamp i Årets färg, för att du ska kunna hitta just ditt uttryck och få modet att våga ta det första steget…

Kombinera Brave Ground med de jordnära och inbjudande kulörerna i Tillit-paletten. Dessa nyanser är subtilt eleganta och passar bra ihop med antika möbler och lyxiga material såsom koppar, marmor och sammet.

Vilka färger – kulörnamn och kulörkod?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Almond mousse EN.01.81
Nordsjö Light taupe E0.04 67
Deep Sarcelles F1.04.56