stort urval av maskiner

Bosses färg har ett stort urval av maskiner som vi hyr ut till såväl proffsmålerier som privatpersoner. Om du behöver fräscha upp ditt gamla trägolv har vi golvslipar för uthyrning samt alla tillbehör som du kan tänkas behöva. Vi hyr även ut olika typer av polermaskiner och mattvättar som hjälper dig att pigga upp ditt hem.

I samband med hyra av maskiner tar vi ut en deposition som sedan återbetalas i samband med att maskinen återlämnas till oss.

 

service och reparation

Om du saknar något i din utrustning, kan du alltid höra efter med oss då vi har en mängd maskiner, som du får låna. Och om du har problem med din befintliga utrustning kan vi även hjälpa dig med service och reparation tillsammans med våra servicepartners. Nedan återfinner du en sammanställning över de olika maskiner som vi hyr ut.

Om du vill hyra en maskin av oss kan du antingen fylla i formuläret nedan där du anger vilken maskin du vill hyra och hur länge du vill hyra den. Alternativt kan du ringa till vår butik så hjälper vi dig med din reservation.